Reteta paste cu pesto rucola si spanac
Spaghete nr. 5 (200 g pentru doua portii mari), o mana mare de rucola, o mana de spanac, sos pesto (doua linguri mari), cateva rosii cherry, usturoi, parmezan, sare, piper, ulei, chili.
Taiati cativa catei de usturoi in felii subtiri, pastrati un catel mare intreg. Fierbeti pastele al dente. Intr-o tigaie, la foc mediu, caliti usturoiul cu putin unt si ulei pana devine auriu. Adaugati rosiile cherry taiate in sferturi, pastele, asezonati cu sare, piper si chili. Adaugati rucola si spanacul. Daca este nevoie, adaugati putina apa de la paste. Luati de pe foc, radeti catelul de usturoi, mult parmezan si adaugati putin ulei de masline. Puneti tigaia in mijlocul mesei si bucurati-va cu prietenii!
Pastele cu pesto rucola si spanac sunt delicioase si usor de preparat!