Reteta friptura de vita cu sos demi glace cu trufe
La baza sosului demi glace sta sosul brun. Aveti reteta AICI dar e de durata 🙂
Despre friptura de vita am scris AICI cum sa o alegeti si AICI despre cum sa o preparati.
Pentru 4 portii de sos demi glace cu trufe: caliti o lingura de faina intr-o lingura de unt pana se omogenizeaza si se coloreaza spre maroniu, adaugati o cana de sos brun, asezonati cu sare si piper si fierbeti cateva minute. Adaugati pasta de trufe si amestecati. Gata, aveti o minunatie de sos, de turnat peste feliile de friptura!
Sos brun de vita, sos demi glace, sos de vita cu trufe, stoc de vita, supa de vita, reteta sos brun de vita, reteta sos demi glace, fond brun de vita, reteta sos brun, fond brun de vita si demi glace, Cum se face sosul brun de vita, diferenta dintre sos brun si sos demi glace, cel mai bun sos, sos brun pentru friptura, sos brun spaniol, sos brun din ciuperci, sos brun pentru friptura, sos de vita la cuptor, sos de vita pentru orez, supa de oase de vita, stoc de oase de vita, pe scurt despre sosul brun, reteta de sos brun spaniol, cum sa prepari fond brun de vita, fond brun de vita si demi glace, reteta sos spaniol,