Tapas cu pesto de leurda si rosii proaspete
Tapas cu pesto de leurda si rosii proaspete, un inceput de masa super fresh! Bucurati-va primavara de aceasta gustare, este foarte buna, satioasa cat sa nu muriti de foame pana la felul principal si de-o bucurie in culori menita sa va inveseleasca ziua!
Pesto de leurda, care apare primavara devreme (aveti reteta AICI) se pastreaza maxim vreo doua saptamani la frigider, cat sa aveti timp sa apara si rosiile prin piata. Puteti face o treaba buna si cu rosii cherry, daca nimeriti unele dulci.
Folositi o paine de calitate, care pune in valoare sosul pesto de leurda. O paine cu maia sau o bagheta frantuzesca, pe care intai o prajiti pe ambele parti, apoi ungeti cu pesto-ul de leurda si presarati deasupra cubulete de rosie.
Stropiti cu ulei de masline si eventual lamaie, dupa gust. Aceasta invie toate aromele si da viata tartinelor.
Este une dintre gustarile de neratat primavara!
Enjoy!