Crochete de pui cu fulgi de porumb
In general, motivul pentru care pregatim acasa crochete de pui cu fulgi de porumb, un fel de junk food, este ca folosim ingrediente de calitate si obtinem ceva la fel de bun, dar mai sanatos 🙂
Ingrediente pentru crochete de pui cu fulgi de porumb
- Piept de pui crescut cat de cat sanatos, taiat felii si aplatizat cu ciocanul de bucatarie. Taiati fasii, arata mai sexy decat halcile de snitel. Asezonati cu sare, piper si dupa gust, paprika dulce, fulgi de chili, praf de usturoi uscat.
- Cateva oua batute, asezonate cu putina sare, intr-o farfurie adanca / castron
- Fulgi de porumb, zdrobiti cu mana, tot intr-un castron
- O tigaie tip wok, cu minim 5 cm de ulei in ea.
- Un sos usor si delicios, din iaurt, usturoi ras, parmezan ras, lamaie, sare, piper si ulei de masline
Incalziti uleiul pe foc mediu. Tot asa prajiti si puiul, pe care il treceti prin faina, ou apoi prin fulgii de porumb. Prajiti cateva minute, pana devine auriu pe toate partile.
Daca va ganditi la ceva mai delicat, incercati si reteta de peste si creveti tempura.
Enjoy!