Hamburger cu peste in crusta de parmezan
Ca sa va iasa reteta de hamburger cu peste in crusta de parmezan va trebuie:
- file de peste (prin definitie, file-ul de peste este fara oase, dar daca il cumparati, asigurati-va ca nu are oase, caci stricati tot efectul)
- cateva felii de ridiche
- cateva felii de avocado si rosie, cateva frunze de salata
- chifle
- ingredientele pentru sos.
Reteta pentru peste in crusta de parmezan este AICI, nu are rost sa o reiau iar cea pentru dressing AICI.
De ce hamburger cu peste in crusta de parmezan? Pentru ca este delicios, arata bine si poate fi luat chiar si la pachet. Iar sosul este o nebunie. Iar o chifla buna chiar pune pestele in valoare.
Prajiti pestele si lasati la scurs pe servetele de hartie. Taiati chiflele, ungeti cu unt moale (daca e rece presati chifla si o rupeti) pe interior si prajiti in tigaie pana se rumenesc – auriu spre maroniu. Construiti apoi hamburgerul, de jos in sus : ) Paine, dressing, salata, rosii, peste, cruditati, dressing, paine.
Luati la pachet impreuna cu o sticla de vin alb si multumiti pe toata lumea!
Enjoy!