Antricoate de miel cu humus si muguri de pin
Un preparat delicios, super satios! Extrem de rapid, dureaza doar prepararea humusului, daca hotarati sa il faceti in casa. Am scris aici despre humusul libanez facut in casa: https://bonfood.ro/humus-libanez-delicios-facut-in-casa
Ingrediente pentru antricoate de miel cu humus si muguri de pin
Pentru doua portii, va trebuie urmatoarele:
- 6 antricoate de miel
- 5, 6 linguri de humus
- o mana de muguri de pin prajiti
- cateva fire de patrunjel
- sare, piper, ulei de masline
- usturoi zdrobit, piper, o frunza de dafin, putin cimbru verde, ulei de masline, sare, pentru marinada
Cum preparam antricoatele
Cat se marineaza carnea (macar jumatate de ora), cu ingredientele de mai sus, la temperatura camerei, aveti timp sa pregatiti humusul. Am scris totul despre humus libanez AICI, daca veti sa il faceti de la zero.
Incingeti foarte bine un grill si frigeti antricoatele cam doua minute, pe fiecare parte. Trebuie sa raman roz la mijloc, altfel de intaresc si devin fade.
Cand aveti toate ingredientele pregatite, puenti humusul intr-un bol frumos, asezati cotletele de berbecut pe margini, decorati cu muguri de pin si frunze de patrunjel. Stropiti cu ulei de masline.
Reteta cotlete de miel cu hummus, Reteta cotlete de berbecut cu humus, Humus cu carne de oaie si muguri de pin, Humus cu carne de oaie si muguri de pin, Carne de oaie cu humus, Carne de miel cu hummus, Frigarui de miel cu humus, Reteta carne de oaie cu humus, Reteta carne de oaie cu hummus, Retete Bonfood