Reteta hamburger Bonfood de vita
Hamburgerul de calitate are la baza ingrediente de calitate, carnea in special. Eu am folosit antricot de vita, cu grasime multa. Oricum ar fi, alegeti o bucata de carne si grasime, altfel obtineti o chiftea tare si lipsita de gust. Nu cumparati carnea gata preparata caci de cele mai multe ori este plina de zgarciuri. Tocati carnea si asezonati-o cu sare si piper.
Castraveti murati, salata, rosii, branza cheddar sau blue cheese, ceapa rosie, bacon.
Sos: maioneza, ketchup si mustar de Dijon (fiecare, cat jumatate din cantitatea de maioneza), tabasco.
Taiati ceapa rondele si acoperiti-o cu otet. Prajiti baconul intr-o tigaie. Daca vreti sa iasa drept, puneti deasupra o cratita mai mica. Daca faceti mai mult – la cuptor, intre doua tavi suprapuse.
Uscati ceapa in prosoape de bucatarie si pregatiti legumele. Taiati chiflele si ungeti interiorul cu unt. Prajiti in tigaie pana devin aurii, scoateti si adaugati hamburgerii. Dupa ce ii intoarceti, adaugati branza. Acestia trebuie gatiti ca o friptura, cu atentie, fara sa ii uscati. Construiti hamburgerul si nu exagerati cu legumele, probabil vreti sa simtiti si gustul de carne.