Cartofi la cuptor cu trufe si parmezan
Cartofi la cuptor cu trufe si parmezan, o garnitura eleganta, delicata si delcioasa pentru cam orice tip de carne.
Folositi cartofi speciali pentru salata, care isi pastreaza mai bine forma, sunt cremosi si foarte buni la gust. Spalati bine cartofii, puneti intr-o oala, in apa rece, cu capac, pe foc mic. Nu puneti cartofii in apa fiarta! Nu lasati pe foc mare! Lasati la fiert pana se inmoaie, incercati cu un cutit, sa intre usor in cartofi.
Curatati cartofii de coaja, taiati in bucati egale si puneti intr-o tava, asezonati cu sare si piper, puneti din loc in loc cate un varf de pasta de trufe, radeti deasupra parmezan, stropiti cu ulei de masline si bagati in cuptorul incins la 200 de grade, pentru 15, 20 de minute, pana se rumeneste parmezanul.
Gasiti pasta de trufe (in realitate 3% trufe, restul ciuperci champignon, sare si aroma) la Mega, Selgros, Metro samd.
Enjoy!
Cartofii acestia merge perfect si cu o salata si un pahar de vin rosu, fara carne sau peste!