Burrata cu trufe
Din galeria retetelor cu trufe, astazi povestim despre una extrem de simpla dar extrem de frumoasa si absolut delicioasa. In povestea retetei burrata cu trufe totul este despre combinatie. Cum nu exista preparare termica, totul tine de calitatea produselor, de prospetimea branzei, de gustul rosiilor, de frumusetea farfuriei..
Daca va plac aceste ciuperci fantastice, gasiti o lista cu retete cu trufe albe sau negre AICI.
Cum pregatim Burrata cu trufe
Va trebuie o burrata proaspata. Sau o mozzarella de bivolita, proaspata. Daca nu sunt proaspete, dezvolta un gust acid care strica combinatia. O scoateti din zer si o pastrati pe un servetel de hartie, ca sa se scurga.
Va trebuie o pasta de trufe. Sau salsa de trufe cu alte ciuperci. Sau, in cel mai simplu caz, ulei cu aroma de trufe.
Cateva rosii cherry, taiate in sferturi, cateva frunze de salata multicolora si corcanta, putin ulei de masline si o paine frantuzeasca proaspata.
Reteta suna asa: o burrata proaspata + crema de trufe + ceva crud pentru contrast + paine buna + prosecco
Pe o farfurie frumoasa, intindeti pe diagonala o lingurita de pasta de trufe. Asezati deasupra Burrata, bucatelele de rosii unde va spune instinctul de decorator si frunzele de salata deasupra branzei. Asezonati cu sare de mare, piper si ulei de masline.
Enjoy!
Yammy!!!!! Unde gasesc insa ingredientele?? Burata parca au la mega..